BattleBorn — виробник нового FPV дрона 8 дюймів в Україні

В Україні зараз існує понад 200 компаній — виробників безпілотників для військових цілей. Вони всі наполегливо працюють над новими розробками, покращують політні характеристики дронів, розробляють моделі керовані штучним інтелектом.

Познайомимо читача з одним з них. Компанія BattleBorn https://battleborn.com.ua/  з 2023 року виробляє безпілотники та супутнє обладнання — виносні антени, ретранслятори для FPV дронів, які необхідні на передовій. 

Наразі в процесі тестування знаходяться кілька нових модифікацій, мета — збільшити дальність польоту до понад 15 – 20 км, при більшій вазі боєприпасу, і покращити польотні характеристики та якість відеопередачі.

Одна з розробок — FPV дрон 8 дюймів “Малюк 8”, що створена під запит військових підрозділів щодо певних характеристик безпілотника, . 

Важливим елементом керування fpv дронами є ретранслятори для FPV, або наземна станція управління. Це комплект обладнання, що дозволяє керувати польотом безпілотника з укриття, і таким чином уникати виявлення пілота засобами ворожої РЕР. Також ретранслятор покращує керованість бпла, забезпечує кращу якість відеосигналу, в результаті дрони можуть літати на більші відстані і ефективніше виконувати поставлені бойові задачі.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах