Одеський “Шторм” – володар кубку України з хокею

В Одесі настало свято для усіх шанувальників хокею, адже місцевий клуб “Шторм” вперше здобув Кубок України, продемонструвавши вражаючу гру в фінальному матчі проти київського клубу “Тризуб”. В цьому поєдинку одесити виявилися безперечними лідерами, розгромивши суперників з рахунком 6:0.

Переможний шлях “Шторму” в Кременчуці був наповнений яскравими моментами, включаючи перемоги над такими суперниками, як київський “Сокіл” та ХК “Кременчук”. Варто відзначити, що команда під керівництвом Олександра Бобкіна продемонструвала високий рівень майстерності і злагодженості.

“Цей трофей є великою гордістю для клубу та весь Одеський регіон”, – зазначив капітан команди Євген Ратушний.

Це стало можливим завдяки надзвичайній грі кожного члена команди, де особливо відзначилися кращий бомбардир турніру Микита Сидоренко і кращий голкіпер Едуард Захарченко.

Невдовзі в Одесі розпочнеться регулярний чемпіонат України з хокею, де “Шторм” спробує продовжити свою переможну серію. Всі домашні поєдинки команди пройдуть у Палаці спорту на проспекті Шевченка, де шанувальники зможуть насолоджуватися яскравою грою своїх улюбленців.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах