Як подолати сором’язливість у ліжку та насолоджуватися повноцінним сексуальним життям

як розслабитися та насолоджуватися сексом

Часто сором’язливість в інтимних стосунках залишається протягом довгих років. Не кожна людина готова відкрито обговорювати питання сексу навіть зі своїм партнером. Надмірна сором’язливість може перетворити сексуальні стосунки в справжню рутину. 

Як позбутися сором’язливості в ліжку

Для вирішення проблеми спочатку потрібно знайти причини невпевненості. Найчастіше це незадоволеність своїм тілом, напруга та тривожність, а також бар’єр між партнерами.

  1. Розпочинайте з любові до свого тіла. Розгляньте себе в дзеркалі та акцентуйте увагу на гарних формах та привабливих лініях. Не варто порівнювати себе з акторами з кіно або моделями зі сторінок журналів.
  2. Створюйте романтичну атмосферу. Вишукані аромати, афродізіаки, розслаблююча ванні налаштують на секс та додадуть впевненості в ліжку.
  3. Гарна еротична білизна стане чудовим доповненням до першого пункту. Ніжне мереживо, відкриті пікантні зони одразу додадуть грайливості та впевненості та додадуть перчинки у ваші стосунки.

Поради для подолання сором’язливості в інтимних стосунках

Якщо є відчуття, що потрібні зміни, варто відверто поговорити з партнером. Це нормально, коли людина відкрито каже, що їй не подобається, що вона хоче змінити, а також цікавиться відчуттями близької людини. 

Готові пофантазувати разом? Погортайте сторінки онлайн секс-шопу https://candorplace.com/ Candor Place та обговоріть асортимент магазину. Не варто купувати все і одразу, розпочніть з оригінальних лубрикантів чи цікавих іграшок для дорослих. 

Багато сексологів радять впровадити спільний перегляд еротичних фільмів. Такий досвід дозволить позбутися збентеження та сорому в ліжку надалі.

Як розслабитися та насолоджуватися сексом

Запорукою щасливих стосунків є відкритість та чесність. 

  1. Обговоріть з партнером всі нюанси, які турбують в інтимних стосунках. Кажіть тут і одразу, що не влаштовує, які виникають бажання та фантазії. Зазвичай, всі страхи та невпевненість є марними. Реакція коханої людини щиро здивує і пара може продовжити подальші дослідження в цій царині.
  2. Не готові говорити – використовуйте своє тіло. Невербальне спілкування здатне не менш яскраво та чітко донести партнеру всі потаємні бажання та секрети, особливо якщо це стосується людей, які вже разом довгий період.
  3. Позбавтеся стереотипів. Змініть час та місце. Де і коли займатися коханням обирати вам. Додайте в свої стосунки яскраві аксесуари, спробуйте нові пози чи іграшки для дорослих купити які можна в один клік на сайті Candor Place. Розслабитися допоможуть спільна ванна або ароматичні масажні олії.

Тільки з повноцінним сексуальним життям можуть існувати щасливі стосунки в парі. Говоріть про свої бажання та відкрийте близькій людині заради щастя і кохання.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах